Restaurant Golden Garden

Berkel en Rodenrijs

EXCLUSIEF CHEF KOK MENU

VANAF 2 PERSONEN, €32,50 P.P.

Een feestmaal aan tafel en een culinaire verkenningstocht door de Oriëntaalse keuken. Houdt U van verrassingen en avontuur dan is dit zeer zeker een aanrader.

PEKING EEND MENU

VANAF 2 PERSONEN, €34,50 P.P.

Dit menu wordt klaargemaakt door middel van het bekendste recept die de Chinese eetcultuur kent. Een menu geheel bereid uit eend. Door de speciale voorbereiding is de eend voortreffelijk van smaak en geur.

Onder andere met: Pin Pee Ap (geurige knapperige eendenvel in Mandarijnflensjes)

Golden garden menu

VANAF 2 PERSONEN, €27,50

  • Wan tan soep
  • Chinese pangsit goreng
  • Gepaneerde grote garnalen
  • Peking eend
  • Kip met zwarte bonen saus
  • Ossenhaas met ananas
  • IJs met verse vruchten

kantonees koperen menu   

VANAF 2 PERSONEN, €32,50 P.P.

  • Garnalen gebakken met rode pepers
  • Chinese pangsit goreng
  • Wan tan soep
  • Kipfilet met sha cha saus
  • Peking eend
  • For nam (krokant gebakken spek)
  • IJs met verse vruchten

hong kong menu

VANAF 2 PERSONEN, €29,50 P.P.

  • Pikante chinese tomatensoep
  • Diverse Chinese dim sum
  • Kipfilet met ananas
  • Eend met pikante saus
  • Gevulde chinese champignons
  • IJs met verse vruchten

seafood
menu

VANAF 2 PERSONEN, €32,50

  • Garnalen soep met Chinese champignons
  • Gepaneerde inktvis met zoetzure saus
  • Gepaneerde grote garnalen
  • Gevulde forel met pikante saus
  • Gebakken krab met asperges
  • IJs met verse vruchten

"Ta-pien-lo" - chinese vlees en vis fondue

VANAF 2 PERSONEN, €28,50 P.P.

Ta-Pien-Lo (ook wel bekend als hotpot) zijn de woorden voor Chinese fondue en ze betekenen letterlijk “stoeien aan de rand van de kachel”. Dit is een gezellige manier van dineren, waarbij u en uw gast(en) de kokscepter zwaaien. Het resultaat is naturel en puur. De verschillende dipsauzen accenturen uw persoonlijke creaties. U kunt met een kommetje smaakvol geworden bouillon uw maaltijd afsluiten.

Inclusief reepjes varkenshaas, kipfilet, ossenhaas, grote garnalen, coquille, visfilet, inktvis, groenten, noedels

Specialiteiten

Kon po

Kon Po is een bekende bereidingswijze van de streek Szechuan. De kruiden daarvan zijn sterk aangepast en hebben een zeer pittige smaak.

yu heung

Yu Heung is een oud recept van de streek Szechuan.Het wordt bereid met gember, knoflook, gele bonensaus en diverse kruiden, aangemaakt met een klein scheutje azijn van Szechuan.

CHIEUW YIM

Chieuw Yim is een bereidingswijze met als hoofd-ingrediënten de vijf Chinese kruiden, peper en zout, waardoor het gerecht een hartige smaak heeft

HAT CHIEUW

Hat Chieuw is een bereidingswijze met als hoofd-ingrediënt gemalen zwarte peperkorrels waardoor het gerecht een pittige smaak heeft.

SHA CHA

Sha Cha is een pittige barbecue saus.

SZECHUAN

Szechuan is de pittigste bereidingswijze, bereid met Szechuan pepers en knoflook, die is vernoemd naar de streek Szechuan.

CHEUNG PAO

Cheung Pao is bekend door zijn heldere smaak en zoetpikante saus.

KWAI FA

Kwai Fa is bereid met de keizerlijke bloemenwijn die zoet van smaak is.

Keuze uit:

Kipfilet€ 17,50
Varkensvlees€ 17,50
Ossenhaas€ 19,50
Garnalen€ 23,50
Golden Garden (mix van bovenstaande)€ 22,50
Tongfilet€ 22,50


De gerechten worden geserveerd met nasi, bami, witte rijst, Chinese bami (+€2,50), mihoen (€+2,50) naar keuze.