Oriëntaals Japans Specialiteiten Restaurant
Berkel en Rodenrijs
home over ons
all_you_can_eat
alacarte
japans
afhaal fotos
contact
Szechuan Specialiteiten
Kon Po Yu Heung
Is een van de bekendste bereidingswijze van de streek Szechuan. De kruiden daarvan zijn sterk aangepast en hebben een zeer pittige smaak.
1. Kon Po à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Kon Po Long-li (tongfilet) € 22,50
3. Kon Po Ha (Chinese garnalen) € 23,50
4. Kon Po Ngau (ossenhaas) € 19,50
5. Kon Po Kai (kipfilet) € 17,50
6. Kon Po Yuk (varkenshaas) € 17,50
Is een oud recept van de streek Szechuan.Het wordt bereid met gember, knoflook, gele bonensaus en diverse kruiden, aangemaakt met een klein scheutje azijn van Szechuan.
1. Yu Heung à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Yu Heung Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Yu Heung Ha(Chinese garnalen) € 23,50
4. Yu Heung Ngau(ossenhaas) € 19,50
5. Yu Heung Kai (kipfilet) € 17,50
6. Yu Heung Yuk(varkenshaas) € 17,50
Sa Cha Szechuan
Is een pittige barbecue saus van de streek Szechuan.
1. Sa Cha à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Sa Cha Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Sa Cha Ha(Chinese garnalen) € 23,50
4. Sa Cha Ngau(ossenhaas) € 19,50
5. Sa Cha Kai (kipfilet) € 17,50
6. Sa Cha Yuk(varkenshaas) € 17,50
 
 
Is een pittige barbecue saus van de streek Szechuan.
1. Szechuan à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Szechuan Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Szechuan Ha(Chinese garnalen) € 23,50
4. Szechuan Ngau(ossenhaas) € 19,50
5. Szechuan Kai (kipfilet) € 17,50
6. Szechuan Yuk(varkenshaas) € 17,50
7. Szechuan ma-Po-Tafoe(fijn gestampte biefstuk met tahoe in pittige sojabonensaus) € 17,50
Chieuw Yim Hat Chieuw
Is een bereidingswijze met als hoofd-ingrediënten de vijf Chinese kruiden, peper en zout, waardoor het gerecht een hartige smaak heeft.
1. Chieuw Yim à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Chieuw Yim Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Chieuw Yim(Chinese garnalen) € 23,50
4. Chieuw Yim(ossenhaas) € 19,50
5. Chieuw Yim(kipfilet) € 17,50
6. Chieuw Yim(varkenshaas) € 17,50
Is een bereidingswijze met als hoofd-ingrediënt gemalen zwarte peperkorrels waardoor het gerecht een pittige smaak heeft.
1. Hat Chieuw à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Hat Chieuw Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Hat Chieuw(Chinese garnalen) € 23,50
4. Hat Chieuw(ossenhaas) € 19,50
5. Hat Chieuw(kipfilet) € 17,50
6. Hat Chieuw(varkenshaas) € 17,50
Cheung Pao Kwai Fa
Is bekend door zijn heldere smaak en zoete pikante saus.
1. Cheung Pao à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Cheung Pao Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Cheung Pao(Chinese garnalen) € 23,50
4. Cheung Pao(ossenhaas) € 19,50
5. Cheung Pao(kipfilet) € 17,50
6. Cheung Pao(varkenshaas) € 17,50
Is bereid met de keizerlijke bloemenwijn die zoet van smaak is.
1. Kwai Fa à la Golden Garden (met gemengd vlees en garnalen) € 22,50
2. Kwai Fa Long-li(tongfilet) € 22,50
3. Kwai Fa(Chinese garnalen) € 23,50
4. Kwai Fa(ossenhaas) € 19,50
5. Kwai Fa(kipfilet) € 17,50
6. Kwai Fa(varkenshaas) € 17,50