Oriëntaals Japans Specialiteiten Restaurant
Berkel en Rodenrijs
home over ons
all_you_can_eat
alacarte
japans
afhaal fotos
contact
Exclusief Chef-kok Menu Origineel Kantonees Koperen Menu
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 39,50
  • Een feestmaal aan tafel en een culinaire verkenningstocht door de Oriëntaalse keuken. Houdt U van verrassingen en avontuur dan is dit zeer zeker een aanrader.
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 32,50
  • Gebakken garnalen met zout en peper & Cantonese pangsit goreng
  • Wan Tan soep
  • Kipblokjes met pikante Sa Cha saus
  • Geroosterde Peking Eend
  • Krokant geroosterde babi pangang spek
  • Ijs met verse vruchten
Peking Eend Menu Golden Garden Menu
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 34,50
  • Dit menu word klaargemaakt door middel van het bekendste recept die de Chinese eetcultuur kent. Een menu geheel bereid uit eend. Door de speciale voorbereiding is de eend voortreffelijk van smaak en geur.
  • Pin Pee Ap (geurige knapperige eendenvel in Mandarijnflensjes)
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 27,50
  • Wan Tan Soep (vleesballetjes met groenten)
  • Chinese pangsit goreng
  • Gepaneerde grote garnalen (2 stuks)
  • Gebakken Peking Eend
  • Kipblokjes met zwarte sojabonen saus
  • Ossenhaas met ananas
  • Ijs met verse vruchten
Hong Kong Menu Seafood Menu
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 29,50
  • Chinese pikante tomatensoep
  • Chinese Dim Sum Hors D′oeuvre
  • Gesneden kip met ananas
  • Geroosterd Peking Eend met pikante saus
  • Gevulde Chinese champignons
  • Ijs met verse vruchten
4 gangen menu
Vanaf 2 personen p.p. € 32,50
  • Garnalen soep met Chinese champignons
  • Gepaneerde inktvis met zoetzure saus
  • Gebakken grote garnalen (4 stuks)
  • Gevulde forel met pikante saus
  • Gebakken krab met asperges
  • Ijs met verse vruchten
“Ta-Pien-Lo” Chinese Fondue Vlees en Vis Fondue Indische Rijsttafel
Ta-Pien-Lo zijn de woorden voor Chinese fondue en ze betekenen letterlijk “stoeien aan de rand van de kachel”. Dit is een gezellige manier van dineren, waarbij u en uw gast(en) de kokscepter zwaaien. Het resultaat is naturel en puur. De verschillende dipsauzen accenturen uw persoonlijke creaties. U kunt met een kommetje smaakvol geworden bouillon uw maaltijd afsluiten. Vanaf 2 personen p.p. € 28,50

Reepjes varkenshaas, kipfilet en ossenhaas, grote garnalen, coquille, visfilet, inktvis,groenten, noedels

vanaf 2 personen p.p. € 24,50

11 keer door onze chefkok samengesteld Traditionele Indische gerechten